Waarom zou u de stress die komt kijken bij het behangen op uw hals halen, als u deze bezigheid aan een vakman kunt uitbesteden. Want behangen is een vak!. Ontlast u zelf en vertrouw het behangen toe aan een professional.

Glasweefselbehang

Glasweefsel is de ideale wandbekleding voor ondergronden waaraan eisen worden gesteld m.b.t. stootvastheid en scheuroverbrugging.

Het is een moderne, veelzijdige, flexibele en sterke wandafwerking met een lange levensduur. Glasweefsel is in diverse dessins leverbaar, waarna het in de gewenste kleur wordt afgewerkt met latex.

Vinylbehang

Vinylbehang onderscheidt zich voornamelijk van gewoon behang door zijn gemakkelijke manier van reinigen en door zijn stootvastheid.

Papierbehang

Het conventionele behangpapier kenmerkt zich door een zeer uitgebreide diversiteit in uitvoeringen. Het is een ideale afwerking voor woon- en slaapkamer.

Fotobehang

Het aanbrengen van fotobehang, cq het creëren van een fotowand is geen gemakkelijk werk. Het laten aansluiten van naden luistert nauw. Dit fotobehang of themabehang is ook mooi in bijvoorbeeld de kinderkamer.

Kies voor de juiste aanpak en het beste resultaat! Wij beantwoorden al uw vragen en geven u een vrijblijvende offerte.

Celie Meesterschilder
Renate Celie
Dijkweg 216
1619 JB  ANDIJK

0610124190

renatecelie [at] hotmail.com
Volg Celie meesterschilder op

© Copyright Celie Meesterschilder 2020, webdesign door marjolijnpeters.nl