celie-meesterschilder6Voor uw schilderwerk bent u bij Celie Meesterschilder aan het goede adres. Zowel bedrijven als particulieren kunnen hun buitenschilderwerk en binnenschilderwerk laten verzorgen door Celie Meesterschilder voor een fantastisch resultaat.

Buitenschilderwerk

Het onderhoud van buiten schilderwerk is van groot belang voor woningen, bedrijfspanden, openbare gebouwen en instellingen. Het schilderwerk moet er niet alleen netjes uitzien, het heeft ook een beschermende functie tegen weersinvloeden. Een gedegen voorbehandeling en afwerking met eerste klas verfproducten is essentieel voor de levensduur van met name hout. Celie meesterschilder denkt graag met u mee over zaken als kleurstelling, productmogelijkheden en onderhoudsbesparing. Samen met u komen wij zeker tot een prima plan van aanpak.

Binnenschilderwerk

Bij Celie meesterschilder bent u ook voor al u binnen schilderwerk aan het juiste adres. Schilderen, behangen, decoratieve wandafwerking, structuur aanbrengen of glasvlies plakken? U zegt het maar. Wij hebben een ruime ervaring met deze werkzaamheden en kunt u zich dus deskundig laten adviseren over kleuren, materialen en toepassingen.

kleurenwaaier